Keresés ebben a blogban

Összes oldalmegjelenítés

2023. június 15., csütörtök

Kihivás 12 nap

 Szabò Magda Abigél


    Idegesen hazaérek a suliból. Elegen van, azt sem tudom, hogy mit tegyek. Sosem akartam belekeveredni Marci üzleteibe, de sajnos mindig sikerül. A pici konyhába menet hangokat hallok a szobájából. Nagyszerű, pont itthon van, pedig általában délután indul el es csak éjjel keveredik haza. Amennyire tudom elkerülöm. Hangos kacagás és visítás csapja meg a fülem. 

Biztos valamelyik lány ismerőse látogatta meg. Elkészítem az ebédem, és a kávémat. Be sietek a szobámba. Sajnos kitárul az ajtó és beléjük ütközöm. A forró kávé majdnem ráömlik a ribire. Nem nevezhetem másnak, mivel aki a tesómmal leáll csak az lehet. Festett szőke haja van , és olyan mini ruha amiből ha lehajolna, a fehérneműjét is látnám. A ruháját igazgatja, biztos most végeztek egy forró menettel.

- Szia hugi, vigyázhatnál jobban.

Marci elsétál előttem, a ribi pedig szó nélkül követi. Kinyitja az ajtót és kitessékeli. Még egy búcsú csókot sem váltanak.

- Mi volt a suliba.

Fogalmam nincs, hogy mit mondjak, de jobb ha tudja, hogy keresték.

- Lucas, Jankovicsnak a fia megkeresett és szólt, hogy hagyd abba az árulást.

Hirtelen a kezemben lévő kávém és az ebédem a földön landol. Meg sem rezdülök a kitörésein. Mióta ő is fogyasztja az árut teljesen megőrült. Otthagyom szó nélkül és a  szobámba megyek. Le föl járkálok, nem értem mit akar tőlem Lucas, szándékosan rosszul öltözöm, a hajam sem festem, a külsöm is átlagos. De ö mégis észrevett, és ahogy kimondta a nevem, túl jó érzéseket váltott ki belőlem. Senki sem szòlít Abigélnek, csak anya nevezett igy.  Kedvenc könyve Szabó Magda Abigélje. Róla nevezett el. 

Nem félek tőle, valami vonz hozzá. Be fekszem az ágyamba és próbálom kiverni őt a fejemből. Távol kell tartanom magam a rossz fiútól, a családunkra mindig bajt hoztak a Jankovicsok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kihivás

 Gyertya es füstölő    A hosszú listával állok az ajtó előtt. Rengeteg bútort es dobozokat kell bepakolni. A homlokomon gyülekező izzadságcs...